>
KINGSWASH_ET.jpg

King’s Wash - weetjes

 

 King’s Wash is een verzorgende shampoo zonder sulfaten of parabenen. 

Omwille van de beperkte handmatige oogst en productie wordt arganolie ook wel vloeibaar Marokkaans goud genoemd. Onderzoek toont aan dat Amerikanen een wasproduct beoordelen op de schuimhoeveelheid die het produceert.

Hoe meer schuim hoe beter. Amerikanen gaan King’s Wash geen goede beoordeling geven.

King’s Wash reinigt maar schuimt niet!

Bij een eerste gebruik van een natuurlijke shampoo op basis van deze zeep kan het haar wat stijf aanvoelen. Dit tijdelijk effect verdwijnt na gewenning aan een natuurlijke shampoo. 

De shampoo met een weinig water gelijkmatig aanbrengen en inmasseren. Vervolgens grondig uitspoelen.

 

King’s Wash - volledig uitgelegd

Milde verzorgende shampoo zonder sulfaten of parabenen. Reinigt goed zonder overdadig schuim en verzorgt door gebruik van hypoallergene Aleppo-zeep en toevoeging van Aloë vera, arganolie, en D-panthenol. Ideale verzachting ook voor de geïrriteerde huid. 

 

Gebruik - Opgelet - Ingrediënten

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. De shampoo met een weinig water gelijkmatig aanbrengen en inmasseren. Grondig uitspoelen. 

Opgelet 

  • Uitsluitend uitwendig gebruiken

  • Vermijd contact met ogen, oren, neus en mond. In geval van contact met de ogen grondig spoelen met water.

  • King’s Wash is een verzorgend product en geen geneesmiddel

  • Goed sluiten na gebruik

  • Bewaren op een droge frisse plaats

  • Buiten bereik van kinderen houden

Ingrediënten

Gedemineraliseerd water 

Gedemineraliseerd water of demiwater is water vrij van minerale zouten en chloor. 

Aleppo-zeep (Olijfolie/Laurierbesolie/Water/Sodium hydroxide)

Aleppo-zeep is een natuurlijke en plantaardige zeep, gemaakt volgens een traditioneel oriëntaals recept op basis van olijfolie en laurierbesolie (18%).

Deze zeep is zacht en weldadig voor de gevoelige huid en extra-verzorgend voor een beschadigde huid die weer zacht en veerkrachtig wordt. Aleppo-zeep reinigt dus grondig en heeft tegelijk een regenererende werking. Bij een eerste gebruik van een natuurlijke shampoo op basis van deze zeep kan het haar wat stijf aanvoelen. Dit tijdelijk effect wordt echter getemperd door de andere ingrediënten en verdwijnt na gewenning aan een natuurlijke shampoo. 

Cocoglucoside

Cocoglucoside, gemaakt van hernieuwbare plantaardige stoffen zoals kokosolie, maïs en suiker, is een vrij milde surfactant die door de huid goed verdragen wordt, in tegenstelling tot de commercieel vaak gebruikte sulfaten SLS en SLES.

Glycerine

Glycerine, ook wel glycerol of 1,2,3-propaantriol genoemd is een polyalcohol. Het is, samen met vetzuren, de bouwsteen van alle natuurlijke vetten en oliën. De gebruikte glycerine is gemaakt van plantaardige oliën en werkt als milde humectant (vochtregulerend en voedend middel).

Concentraat van Aloë vera 

Concentraat op basis van de gel uit de bladeren van Aloë vera, 10 maal geconcentreerder dan de pure gel. De gel van Aloë vera is gekend voor zijn weldoende uitwerking op de huid. Werkt verkoelend en verzachtend bij irritaties en stimuleert de genezing van beschadigde huid door de bevordering van de celdeling.

Arganolie

Een plantaardige olie gewonnen uit de pitten van de vruchten die aan de arganboom, Argania spinosa, groeien. Omwille van de beperkte handmatige oogst en productie wordt arganolie ook wel vloeibaar Marokkaans goud genoemd. Door de specifieke polyfenolen en de hoge gehaltes aan squaleen en tocoferolen zorgt arganolie voor een licht glanzende beschermlaag van het haar. Bovendien bevordert deze olie de natuurlijke haargroei en heeft ze een herstelbevorderend vermogen.